Snabblån

Våra rekomendationer.

SNABBLÅN VI REKOMMENDERAR OCH KAN STÅ FÖR!

Snabblån finns det mängder av. Vi har valt ut de som är bäst för dig som konsument. Ibland är det inte enbart räntan som är avgörande av ditt val. Vi försöker stapla upp för och nackdelar. 

Modus Finans SE

Lita på en förmedlare med tillstånd.

 

Ny stark aktör som erbjuder två betalningsfria månader per år. En unik service som passar bra att använda vid semester och jul?

 

Så här fungerar de betalningsfria månaderna

När du ansöker om lånet kan du kostnadsfritt välja 2 betalningsfria månader om året. Månaderna är de samma varje år under lånets löptid. Väljer du t.ex. december och juli är december och juli alltså betalningsfria månader varje år. Du behöver inte välja betalningsfria månader. Då fungerar lånet helt enkelt som ett vanligt lån som du betalar varje månad.

 

Representativt exempel: Om du lånar 20 000:- i 72 månader så betalar du 627:-/mån (administrationsavgift tillkommer: 19:-/mån vid autogiro, annars 39:-/mån). Totalt betalar du 38 707:-, baserat på fast ränta 21,60%, effektiv ränta 26,88% (2017-09-01), uppläggningsavgift 595:- (som läggs till lånet) och autogiro. Exemplet är beräknat utifrån att avtalets betalningsplan följs, samt att du valt två betalningsfria månader per år.

 

 

*Månadsbeloppet är beräknat utfrån 9,84% ränta. Administrationsavgift tillkommer utöver månadsbeloppet (19:-/mån vid autogiro, annars 39:-/mån). Räntan är fast och sätts individuellt efter kreditprövning: 9,84-21,60%. Effektiv ränta 11,81% – 25,51% (2017-01-09). Löptid min 12-max 78 mån. Max effektiv ränta 39,73%. Totalt belopp att betala 52 936 – 68 879. Exemplet är beräknat utifrån att du valt två betalningsfria månader per år.

 

 

Bank Norwegian

Största aktören

Bank Norwegian är en internetbank för privatmarknaden. Banken säljer enkla, standardiserade inlåning- och utlåningsprodukter via internet.

Mycket stark aktör med en enorm norsk bank i ryggen.

Låna pengar snabbt! Privatlån mellan 5.000 och 500.000 kr till vad du vill! Våra lån kräver ingen säkerhet och vi frågar inte vad du ska använda pengarna till.Du får ett erbjudande på en gång och hela ansökningsprocessen kan fullföras på internet.

Vi ska, med hjälp av tekonologi och innovation, förse våra kunder med de bästa lösningarna för köp och användning av finansiella tjänster över internet. Du ska alltid ha tillit till att du får en av marknaden bästa villkor som kund hos oss!

Representativ exempel: Räntan är individuell f n 8,99% – 22,49% och villkoren bestäms efter kreditprövning. Vid ett lån på 65 000 kr upplagt på fem år med exempelräntan 13,99% (effektiv ränta på 15,88%), blir det totala beloppet att betala 91 866 kr, vilket motsvarar 1 531 kr/mån. Lånetid 1-15 år. Max. effektiv ränta 40,51%.

KRAV FÖR LÅN:

 • Inga betalningsanmärkningar
 • Minst 23 års ålder
 • Folkbokförd i Sverige de senaste 36 månaderna

 

Förutom dessa krav, gör vi även en automatisk kreditvärdering innan vi kan ge dig ett låneerbjudande.Räntan sätts individuellt (från 4,99% nom.). Vilket är mycket lågt.

BRIXO AB

Ett av veckans tips.

 

Brixo har varit aktivt sedan 2014 och lyder under FI´s insyn. Bra för små lån till rimlig avgift.

Brixos låneerbjudande

Brixo erbjuder blancolån från 5 000 kronor upp till 30 000 kronor med löptider från 6 till 36 månader. Lånet återbetalas med ett fast belopp varje månad. Brixos lån är enkla och standardiserade med tydlig prisinformation där kunden vid ansökningstillfället ser alla kostnader och återbetalningsbelopp. Ansökningar görs genom bolagets hemsida med identifiering med Bank-ID och utbetalning av beviljade lån sker inom 24 timmar från ansökan på vardagar.

 

Representativt exempel är ett lån på 15 000 kronor som återbetalas under 36 månader. Uppläggningsavgift är 400 kronor och aviavgifter är 36 x 30 = 1 080 kronor. Nominell årsränta är 34,95 % och den effektiva årsräntan blir 49,0 %. Månadskostnaden kommer att vara 726 kronor och du kommer totalt att ha betalat 26136 kronor (726 kronor * 36 månader) när lånet är återbetalat. Detta innebär en kostnad för krediten som uppgår till 11 136 kronor.

 

Grundkrav

Grundkraven för att kunna bli beviljad lån hos Brixo är följande:

 • Minst 18 år gammal
 • Inkomst om minst 200 000 kronor per år
 • Svensk personnummer och folkbokförd i Sverige
 • Inget aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden (betalningsanmärkningar får dock förekomma)

Aasa Kredit

Låna mellan 10.000:- -> 30.000:-

Aasa Kredit Svenska är en del av Aasa Global Group som är baserat i Estland sedan 2011. Aasa Global Group har dotterbolag i Finland, Polen samt Baltikum.

Aasa är ett financiellt företag från 2000-talet. Vi specialicerar oss på lån som betalas i olika återbetalningsgrader till kunder baserat på en kreditprocess som är unik och består av flera processer. Vi levererar våra produkter online via vår hemsida. Vi ger inte kortsiktiga lån (SMSlån) utan vi tar hand om utvecklingen på marknaden och våra kunder. Aasa Kredit Svenska, ett företag med svenska rötter, har varit verksam på den svenska marknaden sedan 2012. Vi ger er ett snabbt svar och ni får pengarna i handen på nolltid, utan säkerhet. Billån, bolån, Semester eller annat, vi är här för er.

Krav:

 • över 20 år
 • Folkbokförd i Sverige
 • Har en inkomst
 • Inga betalningsanmärkningar

Cash Buddy

Låna mellan 1.000:- -> 25.000:-

Cash Buddy är annorlunda jämfört med många andra långivare eftersom de snarare fokuserar på din framtida betalningsförmåga istället för på hur din ekonomiska situation varit förut.

Cash Buddy tycker inte att något som hände igår ska behöva påverka hur din situation ser ut imorgon. Vi kan alla hamna i svårigheter ibland och då kan man behöva hjälp och någon som tror på att man kan förändra sin situation. Vi är intresserade av hur din betalningsförmåga kommer bli, inte hur den varit. Därför kan vi erbjuda lån även om du har en gammal betalningsanmärkning.

Grundkrav

 • Du är minst 20 år.
 • Du har inget aktuellt skuldsaldo hos kronofogden (betalningsanmärkning inget hinder).
 • Du har en deklarerad inkomst av tjänst eller pension.
 • Du har svensk folkbokföringsadress.
 • Du ska inte vara föremål för skuldsanering, försatt i konkurs eller stå under förvaltarskap.

Creditstar - Korta lån, tydliga villkor

Låna mellan 1.000:- -> 25.000:-

Creditstar erbjuder en lättillgänglig finansiell tjänst till privatpersoner med kunnig och trevlig kundtjänst.

Vi har varit en internationell koncern sedan 2006 och har levererat finansiella produkter – bekväma, flexibla och lättförståeliga – på marknaden som uppfyller våra kunder förväntningar och behov.

På Creditstar vill vi att vår tjänst ska underlätta personers vardag. Våra kunder kan lita på oss när de behöver enkel, tydlig och kortsiktig finansiell hjälp. Vi bemöter våra kunder positivt genom att vara vänliga och respektfulla. Vi vill vara en tjänsteleverantör som kunderna kan lita på, men framför allt som de faktiskt gillar. Lånprocessen hos Creditstar är snabb och enkel.

Krav:

 • över 20 år
 • Folkbokförd i Sverige
 • Har en inkomst
 • Inga betalningsanmärkningar

Snabblån - tryggt tydligt enkelt

Låna mellan 1.000:- -> 20.000:-

Nanokredit erbjuder marknadens bästa, billigaste och flexiblaste snabblån.

Nanokredit lånar ut 1 000kr – 20 000kr från 30 dagar upp till 4 år för de högre beloppen.

Nanokredit lånar även ut 1500 kr i 15 dagar helt utan kostnad.

Nanokredit fasta kostnader och korta återbetalningstider ger dig som kund en enkel och tydlig bild av den totala kostnaden samt även vilken skyldighet du har, vilket vi vet att våra kunder uppskattar.

Minimum återbetalningstid 15 dagar, maximum 90 dagar.

 

Max. effektiv årsränta 599 %. Max. nominell ränta 38,4 %. Exempel: låna 1000 kr, 61 dagar, ränta 384 kr, avgift 0 kr, totalt 1384 kr, effektiva räntan 599 %.

 

Krav:

 • över 20 år
 • Folkbokförd i Sverige
 • Har en inkomst
 • Inga betalningsanmärkningar
 • TOPP

  Vår affärsidé är att tillhandahålla en trygg tjänst för snabblån riktade till privatpersoner. Ansökningsprocessen är enkel och tydlig och vår kundtjänst hjälper gärna till vid eventuella frågor eller funderingar. Vår hemsida har stöd för den senaste tekniken gällande säkerhet för att kunna ge dig som kund tryggaste möjliga upplevelse.

  Prislista finner man här:

  https://www.tryggkredit.se/villkor