Spara

Ibland har man pengar över, och då är det bra att ha ett bra säkert sparande. De traditionella bankerna erbjuder 0,00% idagsläget. De vi Rekomenderar här har bättre villkor. OBSERVERA DOCK ATT ALLA INTE OMFATTAS AV STATLIGA INSÄTTNINGSGARANTIN!

Vår favorit!

SPARLÅN

Hos Sparlån lånar konsumenter direkt från andra privatpersoner och företag utan dyra mellanhänder. Låna upp till 300 000 kr utan säkerhet till fast ränta och låga avgifter. Sparlån hjälper dagligen kunder att samla dyra lån och krediter, låna till en kontantinsats eller en bil. Ansök idag och få svar direkt på skärmen.

Produkten: Låna
Hos Sparlån lånar konsumenter direkt från andra privatpersoner och företag utan dyra mellanhänder. Låna upp till 300 000 kr utan säkerhet till fast ränta och låga avgifter. Sparlån hjälper dagligen kunder att samla dyra lån och krediter, låna till en kontantinsats eller en bil. Ansök idag och få svar direkt på skärmen.

Sveriges enda Privatlån med fast ränta
– Lånebelopp 10 000 kr – 300 000 kr
– Låneperiod 0,5–10 år
– Fast ränta som sätts individuellt utifrån en kreditbedömning. Effektiv ränta från 4,8 % som inkluderar 600 kr uppläggningsavgift samt 30 kr löpande aviseringsavgift. Endast en kreditupplysning.

Detta krävs för att bli beviljad lån hos Sparlån:

  • – Minst 20 år
  • – Inga betalningsanmärkningar
  • – Fast inkomst
  • – Skriven i Sverige sedan minst 3 år tillbaka, ej på boxadress
  • – Storleken på lånet måste vara mindre än den senaste årsinkomsten hos den/de som ansöker (enligt kreditupplysningen)

Produkten: Investera 

Hos Sparlån lånar privatpersoner och företag ut pengar direkt till andra privatpersoner istället för att spara pengarna på banken. De får betydligt bättre ränta än på bankkontot och lägre risk än aktier och fonder.

Spararen registrerar ett konto på mindre än 2 minuter och sätter in pengar via swish eller överföring. Pengarna lånas sedan ut till olika kreditvärdiga låntagare för att minimera kreditrisken. Varje månad får spararen tillbaka ränta och amortering som kan återinvesteras eller tas ut.

Att vara en investerare hos Sparlån betyder
– Bättre räntor – 8,2 % i april%
– Låg risk
– Pengar tillbaka varje månad
– Resultatbaserad avgift

Hur funkar det:
Sparlån kreditbedömer varje låntagare och ansökan beviljas endast till kreditvärdiga personer som kan betala tillbaka lånet. Du lånar alltid ut till flera personer, minst 20 stycken men oftast många fler. Minst 250 kronor lånas ut till en och samma person.

Alla lån är så kallade annuitetslån med fast ränta.

Ansök direkt: www.sparlan.se/spara-pengar 

Varför kunder väljer Sparlån:
– Hög avkastning
– Låg risk
– Förutsägbara återbetalningar
– Smart alternativ till börsen eller dyra fonder

SAVELEND

Vi har alla behov av att förbättra vår finansiella situation men det har hittills inte funnits särskilt bra alternativ för hur vi kan göra det. Om vi har en mindre summa pengar över så är det sällan som det finns bra alternativ för att investera dessa. Traditionella banker ger väldigt dålig ränta på i princip alla sparkonton som finns idag, och om du inte har stora summor pengar att investera så kan du heller inte dra fördel av de marginellt bättre konton som dessa och andra finansiella institut erbjuder mot att du låser in pengarna i flera år. Samma sak med aktier och fonder, där ett mindre kapital kan göra att courtageavgifter blir väldigt höga och om man köper större företag så kostar ibland varje aktie tusentals kronor vilket gör att det blir svårt att få en vettig avkastning, speciellt om man väger in risken.

Samtidigt är det lika svårt att tillgodose ett tillfälligt behov av en mindre summa pengar. Ofta brukar traditionella banker kritisera företag som vårt för att vi tar oskäliga avgifter och effektiva räntor. Det de ofta glömmer att nämna är att de inte ens erbjuder lån på de summor vi erbjuder, och i de fall de erbjuder mindre lån binder du ofta upp sig på längre löptider, och får dryga uppläggningsavgifter på köpet som gör lånen minst lika dyra som ett lån skulle bli hos oss. Dessutom vill de väldigt ofta veta vad pengarna ska gå till, och ställer säkerheter och borgen som tar många timmar i anspråk både från dig och dem. Samtidigt känner vi att det tyvärr finns flera företag som erbjuder s.k. SMS-lån som verkligen förtjänar att kritiseras för ojustea metorder och kundvård.

Därför startades Savelend. Vi förbättrar din finansiella situation, oavsett om du vill spara eller låna. Vi är oerhört tacksamma för de personer som har kapital över som sätter in pengar hos Savelend. Inte bara får ni möjlighet till en väldigt konkurrenskraftig ränta, ni erbjuder dessutom möjligheten för någon som för tillfället har det lite kämpigt ekonomiskt att komma på fötter. All ränta från de lån våra Lånare tar går till våra Sparare, vanliga människor som du och jag, inte stora banker.

På samma gång så respekterar vi dem som kommer till oss och ber om hjälp. Vi är medvetna om hur svårt det är att behöva be om ett lån och gör allt vi kan för att hjälpa till. Det är därför det är möjligt att låna pengar helt utan kostnader och ränta i 14 dagar. Dessutom så erbjuder vi kontinuerligt råd och tips för att förbättra din finansiella situation med förhoppningen om att den som lånar hos oss inte ska behöva komma tillbaka som Lånare, utan hellre som Sparare när ekonomin har blivit bättre.

Vi är övertygade om att ett bättre sätt att göra affärer på och bemöta sina kunder är att fråga sig hur man själv skulle bli bemött i deras situation, och sedan agera därefter

4spar

Flexibelt sparande till hög ränta
8-10%

4spar AB erbjuder marknadens i särklass mest attraktiva sparform. Ditt sparkonto är helt avgiftsfritt och saknar bindningstid vilket betyder att du när som helst kan sätta in och ta ut pengar från ditt konto. Inlånat kapital används uteslutande för 4finance Group framtida expansion. 4spar AB är ett dotterbolag till 4finance AB som är en del av koncernen 4finance Group.

Tryggt sparande

4finance Group är ledande inom konsumentkrediter på den Nordeuropeiska marknaden. Koncernen har i dagsläget ca 120 anställda och omsatte 300 miljoner 2011. I 4finance Group ingår flera välkända varumärken på den nordeuropeiska marknaden som bl.a. 4spar, Vivus, samt SMSCredit. Vi tillhandahåller våra kredittjänster till hundratusentals kunder runt om i Europa.

4finance Group är verksamma i Sverige, Finland, Danmark, Lettland och Litauen och har till dags datum ca 600 000 aktiva kunder.

Insatta medel omfattas inte av Lagen (1995:1571) om insättningsgaranti och kan förloras i händelse av företagets obestånd.

Sparlån

Ett smartare sätt att spara och låna pengar
Upp till 9%

Hos Sparlån lånar privatpersoner och företag ut pengar direkt till andra privatpersoner istället för att
spara pengarna på banken. De som investerar får betydligt bättre ränta än på bankkontot och lägre risk än aktier och fonder. På mindre än 2 minuter kan den som vill investera gå in på hemsidan och registrera sig med hjälp av sitt BankID.
Pengarna lånas sedan ut till olika kreditvärdiga låntagare för att minimera kreditrisken. Varje månad
får spararen tillbaka ränta och amortering som kan återinvesteras eller tas ut.

Att vara en investerare hos Sparlån betyder

  • Bättre räntor – upp till 9%!
  • Låg risk
  • Pengar tillbaka varje månad
  • Resultatbaserad avgift
  • Ett smart alternativ till börsen eller dyra fonder

Hur funkar det:

Sparlån gör en kreditbedömning av varje låntagare och en ansökan beviljas endast till kreditvärdiga personer som kan betala tillbaka lånet.
Som investerare lånar du alltid ut till flera personer, minst 20 stycken men oftast fler än så. Minst 250 kronor lånas ut till en och samma person.

Alla lån är så kallade annuitetslån med fast ränta.

 

Insatta medel omfattas inte av Lagen (1995:1571) om insättningsgaranti och kan förloras i händelse av företagets obestånd.

Avanza Bank

Bästa sparandet på kort och lång sikt
Beroende på utveckling.


Avanza är en digital plattform för sparande och investeringar. Vi har en vision om att skapa en bättre framtid för miljoner människor och hos oss ska man få ut mer pengar i egen ficka än någon annanstans. Som det borde vara helt enkelt.

Tryggt sparande

Redaktionens favorit. handla alla soerters aktier samt fonder  tryggt, snabbt och enkelt.

Insatta medel omfattas inte av Lagen (1995:1571) om insättningsgaranti och kan förloras i händelse av företagets obestånd.