...
SverigeBank

Företagslån utan säkerhet

Här hittar du alla företagslån utan krav på säkerhet. Det innebär att du kan låna pengar till ditt företag, oavsett om det är aktiebolag, enskild firma eller handelsbolag utan att långivaren behöver ta en säkerhet för lånet så som bostad. Vidare går det också ta lån till företaget utan uc och betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder.

Bäst lån utan säkerhet i June

Lendo erbjuder förmånliga kontokrediter upp till 50 000 kr utan uc-upplysning. Här kan du ansöka om ett nytt kreditlån på bara några minuter och sedan få pengarna utbetalda till ditt valda bankkonto. Ansök redan idag för att få tillgång till din nya buffertkredit omgående!

Jämför företagslån och långivare utan säkerhet

Då det idag finns många låneaktörer på marknaden är det viktigt att jämföra dem. Du vill försäkra dig om att ditt företag får så bra lånevillkor som möjligt. Det bästa sättet att jämföra företagslån småföretag är att gå via en jämförelsetjänst.

Det finns flera låneförmedlare och jämförelsetjänster online där du kostnadsfritt kan jämföra olika lån. Om du går via en låneförmedlare är utbudet av långivare större, och fördelen med detta är att det endast tas en enda kreditupplysning.

30.000.000 kr Maxbelopp
1 mån-5 år
Löptid
Individuellt Månadsränta
33 st Anslutna långivare
30.000.000 kr Maxbelopp
1 mån-5 år
Löptid
Individuellt Månadsränta
33 st Anslutna långivare
30.000.000 kr Maxbelopp
1 mån-5 år
Löptid
Individuellt Månadsränta
33 st Anslutna långivare
30.000.000 kr Maxbelopp
1 mån-5 år
Löptid
Individuellt Månadsränta
33 st Anslutna långivare
30.000.000 kr Maxbelopp
1 mån-5 år
Löptid
Individuellt Månadsränta
33 st Anslutna långivare

Vad är ett företagslån utan säkerhet?

Om du inte har möjlighet att lämna någon form av säkerhet på lånet kan du ansöka om ett företagslån utan säkerhet. Det innebär att banken lånar ut pengar till dig utan någon materiell trygghet om lånet inte blir återbetalt. För att vara beredda ta en sådan risk kräver långivaren ofta någonting annat, såsom ett borgensåtagande. Det är också vanligt att du betalar mer för lånet. Räntan och eventuella avgifter är alltså högre. Dessutom är beloppet som du kan låna lägre och löptiden kortare. Trots att lånet är dyrare och beloppet mindre kan det ibland vara det enda sättet för ett företag att snabbt få ett kapitaltillskott.

Fördelar med lån utan säkerhet till företag

Du slipper pantsätta tillgångar
Den stora fördelen med att företagslån utan krav på säkerhet är just att du slipper pantsätta tillgångar. Exempelvis passar lån utan säkerhet ofta bra för tjänsteföretag såsom konsult- och advokatbyråer. Anledningen är att dessa företag sällan har några tillgångar av högt värde såsom fastigheter, varulager och/eller inventarier.

Du slipper administration

En annan fördel med lån till företag utan krav på säkerheter är att man slipper den administration som krävs för att lämna en säkerhet. Om man skall lämna en företagsinteckning krävs det exempelvis en ansökan till Bolagsverket vilket både kostar pengar och tar tid. För att pantsätta en bostad krävs det ofta en värderingsman, samt att man skriver ett avtal med borgenären.

Ränta på företagslån utan säkerhet

Kostnaderna för företagslån utan säkerhet kan se lite olika ut beroende på vilken långivare du vänder dig till. Det vanliga är att varje finansbolag och bank tar ut en fast månadsavgift. I denna fasta månadsavgift ingår allt som har med lånet att göra. Det handlar bland annat om ränta och avgifter. 

Låt oss hjälpa dig uppnå dina
drömmar och visioner

Prenumerera på exklusiva erbjudanden och uppdateringar

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.