...
SverigeBank

Om Sverigebank

Vår vision

Vi har själva upplevt hur tidskrävande och krånglig processen med att ta ett lån hos en vanlig bank kan vara, dem hänger helt enkelt inte med i dagens snabba samhälle. Vår vision är därför att kunna erbjuda en plattform där man, snabbt och enkelt, kan jämföra olika typer av lån så som snabblån, privatlån och bolån.


Våra värderingar


Lönsamhet

Lönsamhet är för oss kontinuerligt lärande och effektivitet. Vi strävar alltid efter att förbättra oss själva och jobba så effektivt som möjligt utan att tumma på kvalitén.

Professionalism

För oss på här på Sverigebank innebär professionalism kvalité. Vi lägger hellre ner mycket tid på något och gör det bra än att skynda ut nya uppdateringar på sajten och gör ett halvdant jobb. Vi lägger alltid ett stort fokus på att allt vi gör ska genomsyras av kvalité.

Ärlighet

Ärlighet och transparens är något vi på Sverigebank värderar högt. Trots att vi har ett samarbete med de långivare vi listar på sajten är alla recensioner objektiva och vi ger er en ärlig bild om långivarnas för- och nackdelar. Vi lever efter ordspråket “ärlighet varar längst“.


Vår affärsmodell

Vi hjälper våra besökare att göra kloka ekonomiska beslut genom att jämföra olika lån och lånetyper. Med hjälp av Sverigebank är det enkelt att bestämma sig för en långivare oberoende om man letar efter det billigaste lånet, ett snabbt lån eller den lägsta räntan på bolånet.

Sverigebank arbetar med digital direktmarknadsföring och ger våra partners möjlighet till stora volymer trafik – det vill säga potentiella kunder – utan någon större risk.

Sverigebank tjänar pengar genom avtal med våra samarbetspartners där vi får betalt för varje förmedlad kund – ett så kallat affiliateupplägg. Beroende på hur ett specifikt avtal ser ut kan vi få betalt per ansökan eller per godkänd ansökan. Våra partners betalar alltså endast för kassaflödesgenererande trafik och slipper därmed onödig risk som vid traditionell marknadsföring.

Låt oss hjälpa dig uppnå dina
drömmar och visioner

Prenumerera på exklusiva erbjudanden och uppdateringar

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.